Şafak Arslan

1995’de Samsun’da doğdum. 2006 yılında İzmir’e taşındım. Ortaokul ve Lise öğrenimimi İzmir’de tamamladım. 2013 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü’nü tercih ettim ve 2017 yılında mezun oldum. 2017-2020 yılları arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü’nde Kara Akbaba popülasyonu üzerine yüksek lisansımı gerçekleştirdim. Yüksek lisansın ardından doktora programına başladım. Bartın Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünde doktora çalışmalarım devam ediyor. Zamanımın çoğunu arazide hem kuş hem de memeli yaban hayvanı gözlemi yaparak geçirmekteyim. 2019 yılı itibariyle Doğa Derneği ekibinin bir parçasıyım. Biyoçeşitlilik Araştırma Koordinatörü olarak çalışmalara destek veriyorum.