Pınar Uzbek

Girit Adası’ndan İzmir’ e uzanan bir yolculuk ve 1988 yılında İzmir’de başlayan bir hayat… İzmirliyim , Hacettepe Üniversitesi’nde okudum, bütçe raporlama ve muhasebe uzmanı olarak yıllarca çalıştım.

İşimi her ne kadar severek de yapsam her fırsatta kendimi çocukların yanında buldum. Devamlı katıldığım çocuk projelerinin yanı sıra Almanya’da bir çiftlikte çocukların doğayı yaşayarak öğrendikleri bir projede yer aldım. Çocuk sevgisi beni, mesleğimi çocuk projelerinde mi, derneklerde mi, sosyal yardım kuruluşlarında mı devam ettirmeliyim sorularına götürdü.

Bu süreç sonunda kendimi Doğa Derneği Muhasebe Sorumlusu olarak buldum. Şimdi hem Doğa Derneği’nde mali işlerde çalışıyorum. Hem de çocuklara öğretebileceğim en güzel şeyin, doğanın içerisinde yer alıyorum.