İletişim Koordinatörü Ekip Arkadaşı Arıyoruz

Kategori: Genel, Haber
Etiketler: , ,

Çalışmalarımıza katkı koymak ve tam zamanlı olarak ekibimize katılmak üzere İletişim Koordinatörü ekip arkadaşı arıyoruz. Aşağıda aranan özelliklerin size uygun olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğa Derneği, BirdLife Türkiye
İş Tanımı
İletişim Koordinatörü
Görev Yeri:
İzmir

Görev ve Sorumluluklar
-Doğa Derneği’nin değerleri ve çalışma biçimi doğrultusunda derneğin tüm kurumsal iletişim kanallarının stratejilerini geliştirmek ve uygulamak.
-Doğa Derneği iletişim ekibinin iş planlarını takip ederek, iletişim faaliyetlerinin koordinasyonunu sağlamak.
-Derneğin web sayfalarının ve sosyal medya hesaplarının, özgün içerikler oluşturarak aktif ve etkin bir şekilde kullanımını gerçekleştirmek.
-Derneğin ulusal ve uluslararası ölçekte yürütmekte olduğu çalışmalar kapsamındaki iletişim faaliyetlerini yürütmek.
-Doğa Derneği arşivinin derneğin kurumsal hafızasını taşıyacak şekilde düzenlenmesini koordine ederek arşivin güncel ve ulaşılabilir kalmasını sağlamak.

Nitelikler
-Ulusal ve uluslararası ölçekte kuşlar ve biyolojik çeşitliliğin korunması için iyi ilişkiler ve ortaklıklar kurmaya istekli olmak.
-Türkiye’deki ve küresel ölçekteki farklı bakış açıları ve kültürlere saygılı ve açık olmak.
-Kuşlar ve biyolojik çeşitliliğin korunması için bir ekibin üyesi olarak, özveri ve ilgi ile çalışabilmek.
-Saha çalışmaları ve diğer amaçlarla yolculuk yapmak için seyahat esnekliğine sahip olmak.
-Esnek zaman yönetimi becerisine sahip olmak.
-Türkçe, İngilizce ve tercihen bir diğer Anadolu dilini akıcı konuşma ve akademik yazım seviyesinde kullanabilmek.
-Kendini geliştirmeye açık ve hevesli olmak.
-Sosyal medya ve iletişim kanallarını aktif ve etkin bir şekilde kullanmak konusunda deneyimli olmak.
-WordPress tabanlı internet sayfalarını yönetebilmek için gerekli teknik bilgiye sahip olmak.
-Office programlarının kullanma becerisine sahip olmak.

Başvuru yapmak isteyenlerin en geç 15 Temmuz 2020 tarihine kadar [email protected] adresine bir niyet mektubu ve özgeçmiş göndermelerini diliyoruz.

Doğa Derneği’ne katılmayı düşündüğünüz için teşekkür ederiz.

Yorum yapılmamış

Yorum Bırak