İletişim Koordinatörü

Doğa koruma çalışmalarımızın iletişim faaliyetlerini koordine etmek amacıyla İletişim Koordinatörü ekip arkadaşı arıyoruz. Aşağıda aranan özelliklerin size uygun olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Koordinatörü
Görev ve Sorumluluklar
-Doğa Derneği’nin değerleri ve çalışma biçimi doğrultusunda derneğin tüm kurumsal iletişim kanallarının stratejilerini geliştirmek ve uygulanmasını sağlamak.
-Doğa Derneği iletişim ekibinin iş planlarını takip ederek, iletişim faaliyetlerinin koordinasyonunu sağlamak.
-Doğa Derneği’ne bağlı web sayfalarının ve dijital medya hesaplarının, özgün içerikler oluşturarak aktif ve etkin bir şekilde kullanımını gerçekleştirmek.
-Doğa Derneği’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yürütmekte olduğu çalışmalar kapsamındaki iletişim faaliyetlerini yürütmek.
-Doğa Derneği’nin değerleri ve stratejisi doğrultusunda, dernekle iletişim kurmak isteyen kişi ve kurumlarla iletişim süreçlerini yürütmek.
-Doğa Derneği arşivinin derneğin kurumsal hafızasını taşıyacak şekilde güncel ve ulaşılabilir kalmasını sağlamak.
-Doğa Derneği’nin iletişim teknolojileri alanındaki ihtiyaçlarını belirleyerek, bu alandaki ihtiyaçların giderilmesi için yürütülecek çalışmaları koordine etmek.

Nitelikler
-Ulusal ve uluslararası ölçekte kuşlar ve biyolojik çeşitliliğin korunması için iyi ilişkiler ve ortaklıklar kurmaya istekli olmak.
-Türkiye’deki ve küresel ölçekteki farklı bakış açıları ve kültürlere saygılı ve açık olmak.
-Kuşlar ve biyolojik çeşitliliğin korunması için bir ekibin üyesi olarak, özveri ve ilgi ile çalışabilmek.
-Saha çalışmaları ve diğer amaçlarla yolculuk yapmak için seyahat esnekliğine sahip olmak.
-Esnek zaman yönetimi becerisine sahip olmak.
-Türkçe’yi etkin bir şekilde kullanabilmek, tercihen İngilizce ve Anadolu dillerinden birini bilmek.
-Kendini geliştirmeye açık ve hevesli olmak.
-İş takibi konusunda deneyimli olmak.
-İletişim alanında dünyadaki gelişmeleri ve yeni akımları takip etme konusunda meraklı olmak.
-Sosyal medya ve iletişim kanallarını aktif ve etkin bir şekilde kullanmak konusunda deneyimli olmak.
-WordPress tabanlı internet sayfalarını yönetebilmek için gerekli teknik bilgiye sahip olmak.
-Görsel tasarım ve görsel sanatlar alanlarında en az temel düzeyde bilgi sahibi olmak.
-İletişim teknolojileri konusunda en az temel düzeyde bilgi sahibi olmak.
-Office programlarının kullanım becerisine sahip olmak.
-Türkiye ve dünyadaki farklı bakış açıları ve kültürlere karşı açık ve saygılı olmak.

Başvuru yapmak isteyenlerin en geç 31 Mart 2021 tarihine kadar, “İletişim Koordinatörü” başlığı ile [email protected] adresine bir sayfayı geçmeyecek bir niyet mektubu ve detaylı özgeçmiş göndermeleri gerekmektedir.

Doğa Derneği’nin değerlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Doğa Derneği’ne katılmayı düşündüğünüz için şimdiden teşekkür ederiz.