Genel Kurul Çağrısı

Kategori: Haber
Etiketler:

Değerli Doğa Derneği Üyesi,

Doğa Derneği 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 01.10.2017 Pazar günü saat 11:00’da Doğa Derneği Merkez Ofisi Kızılay Mah. Menekşe 2 Sokak 33/5 Ankara adresinde aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı yeter sayı aranmaksızın 08.10.2017 Pazar günü saat 10:30’da Beypalas Otel Toplantı Salonu Beytepe Mah. İrfan Gümüşel Cad. No:47/A Beypazarı, ANKARA adresinde yapılacaktır.  Tüm üyelerimize duyurulur.

Gündem

1. Açılış ve saygı duruşu.
  2. Divanın oluşturulması.
  3. Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının sunulması, tartışılması ve aklanması.
  4. Tüzük değişikliği

– Dernek merkezinin Konak İlçesi Alsancak Mahallesi’nde yer almak üzere İzmir’e taşınması,

1. Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi.
  2. Yönetim Kurulu’nun gelecek dönem çalışma programı ile bütçe önerilerinin görüşülmesi.
  3. Kapanış.

Doğa Derneği’nin gelecekte yapacağı çalışmalara hep birlikte yön vermek üzere genel kurulumuzda buluşmayı dileriz.

İletişim:  0(312) 481 25 45, 0549 860 27 67

Not: Geçmiş deneyimlerimiz ilk toplantıda genellikle çoğunluğun sağlanamadığını, genel kurulun ikinci toplantıda gerçekleşebildiğini ortaya koymaktadır. Başta şehir dışından gelecek üyelerimiz olmak üzere tüm üyelerimizin genel kurula katılımlarını planlarken bu durumu dikkate almalarını rica ederiz.

Yorum yapılmamış