Ekibimiz Genişliyor

Kategori: Genel, Haber, Kuşlar
Etiketler: , ,

Derneğimizin yürüttüğü doğa koruma çalışmalarına katkı koymak ve ekibimizin bir parçası olmak üzere ekip arkadaşları arıyoruz.

Aradığımız pozisyonlara ve pozisyonlara yönelik görev tanımı ve sorumluklara aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabilirsiniz.

Dijital İletişim Sorumlusu

Önemli Kuş Alanları Koordinatörü

Kuş Araştırmaları Koordinatörü

Ekibimizin bir parçası olmayı düşündüğünüz için teşekkür ederiz.

2 Comments for : Ekibimiz Genişliyor
    • Hüseyin KORKMAZ
    • 23 Aralık 2020
    Cevapla

Merhaba; İlanınız beni çok mutlu etti. Uzun süredir doğa alanlarındaki tahribatın önlenmesi ve mevcut tahribatın tamir edilmesi için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Fakat bu çalışmaları kapsamlı şekilde ve tam zamanlı yapabileceğim bir kuruma erişemedim. Kent içi ve yakın çevresi doğal alanların korunması ve geliştirilmesi, kentsel alanda yaşayan insan olmayan hayvanlar için koruma programlarının geliştirilmesi ve ulusal politikanın değişmez parçası haline getirilmesi, karbon ayak izinin küçültülmesi, ekolojik ayak izinin büyütülmesi, yerel bitki/ağaç türleri ile orman alanlarının oluşturulması ve doğal çeşitliliğin arttırılması vb koruma programları konusunda beraber çalışabileceğimize inanıyorum.

Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

• Gizem
    • 23 Aralık 2020
    Cevapla

Merhabalar, ekibinizde bulunacak kadar nitelikli olduğumu düşünmüyorum. Ekibinize bu yüzden başvuru yapmadım ancak derneğinize benim de bir katkım olmasını istiyorum. Eğer benim de katkım olabilecek bir şey varsa bunu bilmek isterim. Iyi günler dilerim.