Burak Özkırlı

İzmir’de doğdum, yaşama olan merakım sayesinde biyoloji okudum. Bildiğimize inandığımız hatta savunduğumuz her fikrin, her görüşün, zamanla değişeceğine, gelişeceğine ve hatta çoğunun yok olacağına inanıyorum.

Burçin Feran

İzmir’de doğdum ve büyüdüm. Üniversite yıllarında kuşlara olan tutkum beni Doğa Derneği’yle buluşturdu. O yıllarda doğayla olan bağımı kuşlar aracılığıyla iyileştirmeye çalıştım.

Burçin Feran

Can Yeniyurt

1981 yılında Ankara’da doğdum. Canlılara, yaşam alanlarına ve bilime olan ilgim sayesinde üniversitede biyoloji alanında uzmanlaştım. Koruma biyolojisini temel alarak 2006 yılından itibaren Doğa Derneği’nde görev

Derya Engin

İstanbul’da doğdum, 2009 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden şehir plancısı olarak mezun oldum. Kentsel dönüşüm mağdurlarıyla dayanışma amacıyla çalışmalar yapan Dayanışmacı Atölye’nin gönüllülerinden

Dicle Tuba Kılıç

1978 yılında Ankara’da doğdum. 2000 yılında ODTÜ Fizik bölümünü, 2002 yılında yine fizik bölümünde yüksek lisansını tamamladım. 2003 yılında ise doktora çalışmalarını bırakıp Doğa Derneği’nde çalışmaya başladım.

Evrim Tabur

Doğa merakı ile biyoloji eğitimi aldıktan sonra, doğa koruma için elimden geleni yapmaktan başka bir uğraşla huzur bulamayacağımı fark ettim.

Ferdi Akarsu

1982 yılında güneş sistemi içindeki dünya gezeninde doğdum ve Anadolu’nun Orta Karadeniz kıyılarında kurulmuş olan, Samsun’da büyüdüm. Üniversite yıllarında biyoloji öğrenimi esnasında Gediz Deltası’nda kuşların dünyasına

Güven Eken

2011 yazından bu yana Orhanlı Köyü’nde yaşıyorum. Hem köyümüzde, hem de memleketim Gelibolu’da çiftçilik yapıyorum. Doğa Derneği ve Doğa Okulu’nun kurucularından biriyim.

Hasibe Özkan

Türkiye’nin ilk ve tek biyosfer rezerv alanı Macahel’de doğdum. Macahel, Artvin’in Borçka ilçesine bağlı altı köyden oluşan Gürcistan sınırında doğa müzesi bir vadi. Macahel Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfında