Doğa Derneği’nin Altıncı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Kategori: Genel, Haber
Etiketler:

Doğa Derneği’nin altıncı olağan Genel Kurul toplantısı 8 Ekim’de Ankara Beypazarı’nda gerçekleşti. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen üyelerin katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul’da geçmiş dönem faaliyetleri değerlendirildi, yeni dönemdeki dernek faaliyetleri tartışıldı ve derneğin 2017-2020 dönemi yönetim ve denetim kurulları seçildi. Öte yandan, Derneğin İzmir Alsancak’taki ofisinin dernek merkezi olarak faaliyet göstermesine karar verildi. Yapılan oylama sonucunda belirlenen asil Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri aşağıda sunulmaktadır. Derneğin yeni yönetim kurulu Genel Kurul’un ardından yaptığı ilk toplantıda, Özlem Akın’ın Yönetim Kurulu Başkanı, Dicle Tuba Kılıç’ın ise Doğa Derneği Genel Koordinatörü olarak görev yapmasına karar verdi.

1: Özlem Akın
2: Seven Bozduman
3: Özcan Yüksek
4: Serpil Ürkmez
5: Cevdet Oğuz

Denetim Kurulu
1: Mahmut Koyaş
2: Berrin Eralp
3: Devrim Mutlu Ener

2 Comments for : Doğa Derneği’nin Altıncı Olağan Genel Kurul Toplantısı
    • Nihal
    • 20 Ekim 2017
    Cevapla

Harika bir dernek çok herşey bu masada programında dinledim çok memnun ve mutlu oldum harika birşey çok sevindim.

• Hüseyin J.
    • 30 Kasım 2017
    Cevapla

1.Su,çok kirlenmiş.,2.Zirai ilaç tüketimi artmış.Prof.Dr.Abdullah Bayram’ın bir yazısı,hangi zirai ilaçların yasaklanması gerektiği konusunda bilgi veriyor.Herşey,su tüketimi ile ilgili.Toprak bile,ne kadar zor temizliyor.Ayrıca,Kayseri’de 1-2 hafta süren konferansınız olmayacak mı?Kaliteli bilim kitabı çeviriniz de yok.Niye yok.